Skip to content

Adviseur strategie en beleid

Tiel, Gelderland, Nederland€ 4.449 - € 6.544 per maandStrategie en ontwikkeling

Functieomschrijving

Ben jij nieuwsgierig? Weet je ons met jouw enthousiasme te prikkelen? Houd je ervan om uitgedaagd te worden én heb je een eigen kijk op wonen en zorg? Mooi! Wij zoeken een nieuwe adviseur Strategie & Beleid met een eigen kijk op wonen en hart voor de volkshuisvesting.


Wat bieden wij?

Een baan voor 32 tot 36 uur;

Een marktconform maandsalaris dat is gebaseerd op de cao Woondiensten (schaal L € 4.449 - € 6.544 euro bruto per maand o.b.v. ft dienstverband);

Een persoonlijk ontwikkelbudget;

Eindejaarsgratificatie & een sportvergoeding

Veel flexibiliteit in het organiseren van je werk;

Hybride werken met een thuiswerkvergoeding én vergoeding voor je werkplekinrichting;

Werken vanuit onze kernwaarden: verbindend, lef, innovatie en passie;

Een enthousiast team, een prettige werkomgeving (die door nieuwe collega’s steevast als “een warm bad” wordt omschreven) en af en toe zelfgebakken appeltaart.


Wat ga je doen?

  • Werken aan uitdagende volkshuisvestelijke vraagstukken, met in ieder geval aandacht voor het programma Zorgeloos Wonen. In dit programma spelen deze vragen momenteel: Hoe maken we onze woningen geschikt om te wonen met een zorgvraag? Hoe kunnen we met onze samenwerkingspartners prestatieafspraken maken op het gebied van wonen, welzijn en zorg? Hoe helpen we huurders met een zorgvraag goed verder om langer zelfstandig te wonen?
    Daarnaast werkt ons team momenteel aan allerlei andere vragen vanuit ons ondernemingsplan. Zo gaan we aan de slag met woningtoewijzing, huurbeleid en onderhoudsbeleid.
  • Werken in een dynamisch en uitdagend speelveld. Samen met collega’s, huurdervertegenwoordiging, gemeenten en maatschappelijke partners. Jij vertegenwoordigt KleurrijkWonen als vast aanspreekpunt in minstens één van onze gemeenten.
    Je werkt in een interessante omgeving van kleine dorpjes tot middelgrote steden. Een wereld met soms grootse uitdagingen die verschillend worden beleefd.
  • Werken voor onze klanten. Jij maakt beleid en adviseert het MT en onze bestuurder daarin om onze huurders en woningzoekenden te helpen aan een betaalbare en goede woning.

Als adviseur Strategie & Beleid ben je een spil in onze organisatie. Het is jouw taak om in de gaten te houden wat er om ons heen gebeurt en wat dat voor onze organisatie betekent. Je maakt beleid, brengt vernieuwing en beweegt makkelijk tussen organisaties en door denklagen heen.


Vereisten

Wat vragen we?

HBO/WO werk- en denkniveau;

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;

Je bent in staat om kennis te delen en de organisatie naar een hoger niveau te brengen;

Jij kan verbinden met huurders, ambtenaren en wethouders, collega’s, bestuurder en commissarissen.

Je neemt initiatief en bent creatief in het aanpakken van complexe opgaven en uitdagingen;

Je bent analytisch sterk en bestuurlijk sensitief.


Werken bij KleurrijkWonen

KleurrijkWonen staat met beide benen in de lokale samenleving van onze zes werkgemeenten. Werk je bij KleurrijkWonen, dan sta je klaar voor onze huurders. Samen met ruim 160 collega’s sta je voor wat KleurrijkWonen doet; zorgen voor prettig en betaalbaar wonen. We werken vanuit één modern kantoor in Tiel naast de afrit van de A15.


Enthousiast?

Verras ons met jouw motivatie waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Graag ook vermelden naar hoeveel contracturen je voorkeur uitgaat. Doe dit uiterlijk 17 maart a.s. naar vacature@kleurrijkwonen.nl

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Els van Alphen (adviseur Strategie & Beleid) via 06-86833319 of met André van Giffen (manager Strategie en Ontwikkeling) bereikbaar via 06-86814706


of