Overslaan naar content

Businesscontroller

Hybride
 • Tiel, Gelderland, Nederland
€ 4.894 - € 7.198 per maandAudit & Control

Functieomschrijving

Zelf bepalen in welke projecten of processen je strategisch van meerwaarde bent. Dat is een van de redenen waarom je als (parttime) businesscontroller bij KleurrijkWonen in Tiel aan de slag wilt. Door onze woningcorporatie te spiegelen op prestaties, draag je bij aan onze innovatieve slagkracht en zo aan het woongeluk van onze huurders.


Dit ga je doen als businesscontroller

Onze organisatie scherp houden op doelrealisatie én risicobeheersing. Dat is in een notendop jouw verantwoordelijkheid. Als onafhankelijke businesscontroller adviseer je het mt, geef je rechtstreeks aanvullende zekerheid aan onze raad van commissarissen en spar je met de directeur-bestuurder. Dankzij jou zijn we in control, zodat er ruimte is voor continue verbetering. Die drive om te innoveren maakt dit zo’n dynamische plek. Want door onze gedrevenheid ontstaan interessante projecten. Welk advies geef jij bijvoorbeeld bij het idee om met drones het benodigde onderhoud aan woningen te beoordelen? Het zijn dit soort vernieuwingen waarbij jij de juiste besluiten waarborgt.


Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Naast controletaken uitvoeren, denk jij écht mee over de koers van ons bedrijf. Gevraagd en ongevraagd adviseer je over doelrealisatie vanuit een integrale en bedrijfseconomische blik.
 • Je ontwikkelt ons risk control framework verder door en beheert deze. En je stelt mede het jaarplan op, voert de jaarlijkse risicoanalyses uit en stuurt in- en externe audits aan.
 • De kwaliteit van de rapportages en informatievoorziening waarborgen. Je controleert steekproefsgewijs managementrapportages, om aanvullende zekerheid te bieden over de risicobeheersing en doelrealisatie binnen de organisatie.
 • Processen beoordelen op onder andere efficiëntie, risico’s, naleving van wet- en regelgeving, samenhang en kwaliteit. Zo evalueer je onze roadmap kritisch en spiegel je onze organisatie aan landelijke trends.
 • De financiële impact van beleid monitoren. Je signaleert eventuele afwijkingen van doelstellingen en bewaakt de juiste koers van de organisatie door proactief verbetervoorstellen te doen.


Vereisten

Dit krijg je van ons

 • Een brutomaandsalaris tussen de € 4.894,- en 7.198,- bij een 36-urige werkweek.
 • Een eindejaarsuitkering van 4% én nog eens 3% van je brutojaarsalaris als we als organisatie bepaalde doelen halen.
 • Een jaarcontract om elkaar eerst goed te leren kennen. Daarna zetten we het contract graag om naar een vast contract.
 • De mogelijkheid om van een poolauto gebruik te maken om naar projectlocaties te gaan. Daarnaast een reiskostenvergoeding van 100% wanneer je met het ov reist. Voor reizen met de auto of fiets ontvang je € 0,21 per kilometer.
 • De mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen en bijvoorbeeld 4x9 uur te werken.
 • De mogelijkheid om thuis te werken. Je ontvangt een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag.
 • Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Veel leuke uitjes, geregeld door de personeelsvereniging.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 900,- per jaar bij een 36-urige werkweek. Werk je parttime? Dan ontvang je een bedrag naar verhouding.
 • Een sportvergoeding van € 150,- die je vrij kunt besteden.


Herken jij jezelf hierin?
Met jouw sterke analytische vermogen en financiële kennis weet je de oorzaak van eventuele knelpunten te achterhalen. En weet je aan welke ‘knoppen’ je moet draaien om deze te verhelpen. Daarbij kijk je vanuit een overkoepelende blik; je ziet de samenhang tussen beslissingen en projecten en beoordeelt ook vanuit deze integraliteit. Bovendien ben je een echte verbinder. Je stelt je toegankelijk op voor de hele organisatie en past je communicatie naadloos aan op je gesprekspartner. Verder heb je:


 • Hbo- of wo-niveau in de richting van finance en control, bedrijfseconomie of accountancy.
 • Minimaal enkele jaren relevante werkervaring.


Zo is de werksfeer

Je werkt nauw samen met Christiaan, je collega-controller. Hoewel jullie ieder je eigen domein oppakken en het werk verdelen, komen jullie regelmatig samen. Om te sparren, elkaar te helpen bij vragen of de ander op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Deels thuiswerken kan, maar jij snapt als geen ander dat het als businesscontroller essentieel is om aanwezig te zijn op de werkvloer. Zo weet je wat er speelt in de organisatie. Je werktijden deel je zelf in.


Dit is KleurrijkWonen

Met veel plezier zetten we ons dagelijks in voor onze huurders, woningzoekenden en relaties. Dit doen we vanuit onze kernwaarden innovatie, verbindend, lef en passie. We verhuren meer dan 16.500 woningen, garages, parkeerplaatsen en bedrijfsruimten. Leefbaarheid en duurzaamheid vinden we belangrijk. Zo kunnen we starters, gezinnen, alleenwonenden en mensen met een zorgbehoefte in de regio Rivierenland en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden een fijn thuis bieden. We zijn persoonlijk, transparant en betrokken. Dat ga je als nieuwe collega zeker merken!


Solliciteer nu

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan uiterlijk 9 augustus 2024 via de sollicitatiebutton. In verband met de vakantieperiode hanteren we een langere termijn. De kennismakingsgesprekken staan ingepland voor dinsdag 13 augustus in de ochtend of donderdag 22 augustus in de ochtend. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel of app dan even met Christiaan Mateman, controller, via 06 – 19 64 96 23 (bereikbaar tot 22 juli a.s.) of met Tjapko van Dalen, directeur-bestuurder, via 06 – 22 23 44 41 (bereikbaar vanaf 23 juli a.s.).

Hybride
 • Tiel, Gelderland, Nederland
€ 4.894 - € 7.198 per maand
Audit & Control

of