Overslaan naar content

Klantadviseur

Op locatie
 • Tiel, Gelderland, Nederland
€ 3.114 - € 3.892 per maandKlantAdviesCentrum

Functieomschrijving

Locatie: Tiel, Gelderland
Salaris: € 3.114,- tot € 3.892,- per maand o.b.v. fulltime dienstverband
Uren: 34 uur (maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00u tot 17.00u).


Voor onze klanten ben jij hét visitekaartje van KleurrijkWonen. Jij luistert naar ze en lost hun vragen en verzoeken op waar je kunt. Een uitdagende, afwisselende baan in ons team in Tiel waar jij de ruimte krijgt om jouw sociale vaardigheden verder te ontwikkelen.

Dit ga je doen als klantadviseur

Samen met je collega’s zorg je dat KleurrijkWonen iedere werkdag van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar is. Van alle vragen en verzoeken die je krijgt, handel je zo’n tachtig procent zelf af. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten zich gehoord voelen en snel geholpen zijn.


De vragen die je krijgt? Ieder telefoontje is een verrassing. De ene keer behandel je een reparatieverzoek voor een toilet dat niet goed werkt. Om vervolgens een huuropzegging af te handelen. Maar je voert soms ook lastigere gesprekken, bijvoorbeeld met woningzoekenden die willen weten wanneer zij aan de beurt zijn voor een huis. Of met mensen die met spoed een woning zoeken. Gesprekken waar soms ook emoties bij komen kijken. Wij leren je goed met deze emoties omgaan. Zodat jij er met een zelfverzekerd gevoel op de best mogelijke manier kunt zijn voor onze klanten.

Vereisten

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Vragen van klanten behandelen die via diverse kanalen binnenkomen.
 • Ongeveer een dagdeel per week gastheer of -vrouw zijn. In deze rol ontvang je bezoek voor collega’s en behandel je de binnenkomende post en mail.
 • Klantadviesgesprekken voeren op ons kantoor, op locatie of bij mensen thuis. Hierbij gaat het onder andere om mensen die een woning zoeken en wat minder digitaal vaardig zijn.

Jezelf een paar keer per jaar inzetten voor inloopmomenten in de wijk.


Dit krijg je van ons

 • Een brutomaandsalaris tussen de €3.114,- tot € 3.892,- bij een 36-urige werkweek.
 • Een eindejaarsuitkering van 4% én nog eens 3% van je brutojaarsalaris als we als organisatie bepaalde doelen halen.
 • Een contract voor zeven maanden, waarvan een maand proeftijd, om elkaar eerst goed te leren kennen.
 • De mogelijkheid om thuis te werken als dat in het rooster van het team past. Je ontvangt een thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag.
 • Een reiskostenvergoeding van 100% wanneer je met het ov reist. Voor reizen met de auto of fiets ontvang je € 0,21 per kilometer.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 900,- per jaar bij een 36-urige werkweek. Werk je parttime? Dan ontvang je een bedrag naar verhouding.
 • Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een sportvergoeding van € 150,- die je vrij kunt besteden.
 • Veel leuke uitjes, geregeld door de personeelsvereniging.


Herken jij jezelf hierin?
Met jouw empathisch vermogen kun jij je goed inleven in anderen. Jij zorgt ervoor dat klanten zich gehoord voelen en je denkt mee in oplossingen. Je houdt in je gesprekken de regie, durft duidelijk te zijn en weet de vraag achter de vraag naar boven te halen. En wanneer er veel vragen of telefoontjes tegelijk binnenkomen of als je een moeilijk gesprek voert, houd jij het hoofd koel. En verder heb je:

 • Mbo-niveau.
 • Ervaring met klantcontact op een KCC, bij een woningcorporatie of dienstverlenende sector.
 • Digitale vaardigheden om te kunnen schakelen tussen verschillende systemen, zoals ons klantvolgsysteem IRIS, Microsoft 365, Dynamics Empire en het woningverdeelsysteem van WoningNet.

Zo is de werksfeer
Samen met tien collega-klantadviseurs vorm jij een hecht team. Een divers team in leeftijd en ervaring dat veel voor elkaar over heeft. Bijvoorbeeld wanneer een dienst onverwacht overgenomen moet worden. En wanneer je een lastig gesprek achter de rug hebt, zijn je collega’s er voor je om samen even te ventileren. Omdat het belangrijk is dat we op ons kantoor in Tiel met een minimale bezetting aanwezig zijn, werken we volgens een rooster. Als je niet bent ingeroosterd op kantoor, is het mogelijk om vanuit huis te werken. Wanneer je bij ons start, kun je rekenen op goede begeleiding van een buddy. Een collega die jou wegwijs maakt binnen onze systemen en in het voeren van de gesprekken. En hoe ervaren sommige collega’s ook zijn, we blijven leren! Ook van jou als nieuwe collega.


Dit is KleurrijkWonen

Met veel plezier zetten we ons dagelijks in voor onze huurders, woningzoekenden en relaties. Dit doen we vanuit onze kernwaarden innovatie, verbindend, lef en passie. We verhuren meer dan 15.000 woningen, garages, parkeerplaatsen en bedrijfsruimten. Leefbaarheid en duurzaamheid vinden we belangrijk. Zo kunnen we starters, gezinnen, alleenwonenden en mensen met een zorgbehoefte in de regio Rivierenland en Alblasserwaard-Vijfheerenland een fijn thuis bieden. We zijn persoonlijk, transparant en betrokken. Dat ga je als nieuwe collega zeker merken!

Solliciteer nu

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan uiterlijk maandag 22 april 2024 via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel dan even met Sandra Kuppen, teamleider KCC, via 06 – 86 82 02 86.of