Overslaan naar content

Medewerker servicedienst vakkracht

Op locatie
 • Tiel, Gelderland, Nederland
€ 2.960 - € 3.615 per maand

Functieomschrijving

Locatie: Tiel
Werkgebied: Culemborg, West Betuwe
Salaris: € 2.960,- tot € 3.615,- per maand
Uren: 36 uur

Onze huurders zijn blij om jou te zien. Want als jouw bus voor de deur stopt, betekent dat dat je iets komt oplossen. Als allround medewerker servicedienst ben jij voor veel bewoners hét gezicht van KleurrijkWonen. Een baan in de omgeving Culemborg en West Betuwe met veel zelfstandigheid, flexibiliteit in werkuren én een goede werk-privébalans.

Dit ga je doen als medewerker servicedienst

Jij start je werkdagen vanuit huis. Op je telefoon krijg je van onze planners je route en klussen voor die dag door. Dat zijn er gemiddeld tien tot twaalf, variërend van een lekkende kraan tot een deur die niet goed sluit. En kom je ergens niet uit of wordt het te specialistisch? Dan zorg je voor heldere informatie, zodat de klus doorgezet kan worden naar de aannemer.

Tijdens je werk ontmoet je veel verschillende mensen. De praatjes die je met hen maakt, geven je werk kleur. Je collega’s op kantoor zien jou dan ook als de oren en ogen in de wijk. Aan jou durven huurders soms wél de vragen te stellen die ze hebben. Kortom; jouw werk is niet alleen technisch interessant, maar zeker ook sociaal!

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Allround onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Van het vervangen van een lekkende kraan tot het verhelpen van een klemmende deur.
 • Bijzonderheden die je opvallen op zowel technisch als sociaal vlak geef je intern door. Bijvoorbeeld wanneer je een ongezonde thuissituatie aantreft.
 • Zien waar een huurder behoefte aan heeft.


Dit krijg je van ons

 • Een brutomaandsalaris tussen de € 2.960,- tot € 3.615,- bij een 36-urige werkweek.
 • Een eindejaarsuitkering van 4% én nog eens 3% van je brutojaarsalaris als we als organisatie bepaalde doelen halen.
 • Een jaarcontract om elkaar eerst goed te leren kennen. Daarna zetten we het contract graag om naar een vast contract.
 • De mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen en bijvoorbeeld 4x9 uur te werken of een middag vrij te nemen.
 • Je eigen bus voor woon-werkverkeer vol met goed gereedschap.
 • Werkkleding die lekker zit en van goede kwaliteit is.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 900,- per jaar bij een 36-urige werkweek. Werk je parttime? Dan ontvang je een bedrag naar verhouding.
 • Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een sportvergoeding van € 150,- die je vrij kunt besteden.
 • Veel leuke uitjes, geregeld door de personeelsvereniging.

Vereisten

Herken jij jezelf hierin?
Jij vindt het leuk om de ogen en oren van onze organisatie te zijn. Vanzelfsprekend maak je tijdens je klussen dan ook een praatje met de bewoners. Je houdt ervan om zelfstandig te werken. Ook is het fijn als je digitaal een beetje handig bent, zodat je de (minimale) administratie van klussen makkelijk kunt verwerken op je telefoon, duidelijke opdrachtmails voor de aannemer kunt versturen en je via de laptop nieuwtjes op ons intranet kunt volgen. En verder heb je:

 • Een technische achtergrond.
 • Enige ervaring met onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden, bijvoorbeeld opgedaan in de bouw.
 • Genoeg kennis van de Nederlandse taal om een gesprekje te voeren met de huurders.
 • Rijbewijs B.
 • Bij voorkeur VCA Basis. Heb je dit nog niet? Geen punt, dan kun je dit diploma via ons behalen.

Zo is de werksfeer
Samen met vier servicedienstmedewerkers een voorman vorm je een team in Culemborg en West Betuwe dat verantwoordelijk is voor reparaties en onderhoud aan 6.500 huurwoningen. Jullie werken veel zelfstandig. Eens in de twee weken komen jullie samen met de voorman op kantoor. Om jullie werk door te spreken, maar natuurlijk ook voor de gezelligheid. En regelmatig word je uitgenodigd voor interne bijeenkomsten, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen die er in onze organisatie spelen. Zo zorgen we ervoor dat je je in deze zelfstandige baan toch onderdeel voelt van een team.

Dit is KleurrijkWonen

Met veel plezier zetten we ons dagelijks in voor onze huurders, woningzoekenden en relaties. Dit doen we vanuit onze kernwaarden innovatie, verbindend, lef en passie. We verhuren meer dan 15.000 woningen, garages, parkeerplaatsen en bedrijfsruimten. Leefbaarheid en duurzaamheid vinden we belangrijk. Zo kunnen we starters, gezinnen, alleenwonenden en mensen met een zorgbehoefte in de regio Rivierenland en Alblasserwaard-Vijfheerenland een fijn thuis bieden. We zijn persoonlijk, transparant en betrokken. Dat ga je als nieuwe collega zeker merken!


Solliciteer nu

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan uiterlijk 29 mei 2024 via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel of app dan even met Maik Jansen, teamleider Servicedienst, 06 – 18 14 82 15 (bereikbaar op werkdagen tussen 8 en 17 uur).

of