Overslaan naar content

Teamleider vastgoedregie

Hybride
 • Tiel, Gelderland, Nederland
€ 5.181 - € 7.198 per maandStrategie en ontwikkeling

Functieomschrijving

Maak een succes van het gloednieuwe team Vastgoedregie! Als teamleider heb je een heldere missie: je team opbouwen en strak organiseren. Jouw team geeft opdracht aan collega’s in de organisatie die zorgen voor onze huurders en onze woningen. Vanuit deze opdracht gevende rol organiseer je de samenwerking met ketenpartners en een integrale begroting op ons vastgoed. Samen tillen we KleurrijkWonen naar een hoger niveau.


Dit ga je doen als teamleider

Strategische plannen vertalen naar concrete opgaven voor de operatie: daar ga jij samen met je team vol voor! In de samenwerking met assetmanagers en de vastgoedanalist uit het team en allerlei interne stakeholders lukt het om de realisatie van de opgaven te bewaken en zo nodig bij te sturen. Zo is het team de onmisbare schakel tussen de strategische denkers en de doeners in de uitvoering. En verbind je al onze disciplines met elkaar; van onderhoud tot nieuwbouw en van gemeenteniveau naar wijken en buurten en zelfs complexen. Bovendien zorg je dat er een integrale begroting komt. Je houdt het overzicht over alle losse deelbegrotingen en brengt deze samen tot één overzichtelijk geheel.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Opzetten en door ontwikkelen van het team Vastgoedregie, inclusief het aansturen, begeleiden, beoordelen en motiveren van de teamleden.
 • Sturen op de kpi’s en het waarborgen van procesbeheersing en -optimalisatie, om zo de efficiëntie binnen het team te verhogen en risico’s te minimaliseren.
 • De ketensamenwerking in het onderhoud versterken.
 • Sturen op de kpi’s en het waarborgen van procesbeheersing en -optimalisatie.

Vereisten

Dit krijg je van ons

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.181,- en € 7.198,- bij een 36-urige werkweek.
 • Een eindejaarsuitkering van 4% én nog eens 3% van je bruto jaarsalaris als we als organisatie bepaalde doelen halen.
 • Een jaarcontract om elkaar eerst goed te leren kennen. Daarna zetten we het contract graag om naar een vast contract.
 • De mogelijkheid om van een poolauto gebruik te maken om naar projectlocaties te gaan. Daarnaast een reiskostenvergoeding van 100% wanneer je met het ov reist. Voor reizen met de auto of fiets ontvang je € 0,21 per kilometer.
 • De mogelijkheid om thuis te werken. Je ontvangt een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag.
 • Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Veel leuke uitjes, geregeld door de personeelsvereniging.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 900,- per jaar bij een 36-urige werkweek. Werk je parttime? Dan ontvang je een bedrag naar verhouding.
 • Een sportvergoeding van € 150,- die je vrij kunt besteden.


Herken jij jezelf hierin?
Jij werkt graag op het snijvlak van het heden en de toekomst. Je behartigt moeiteloos de belangen van onze huurders, en hebt tegelijkertijd aandacht voor onze toekomstige uitdagingen. Daarbij kun je goed schakelen in je leiderschapsstijlen, weet je hoe je het beste het tactische denkvermogen van je team stimuleert, en coach je collega’s om het beste uit zichzelf te halen. Bovendien kun je zelfstandig kostenbewust beslissingen nemen en draag je graag bij aan de ontwikkeling van visie en beleid binnen KleurrijkWonen. Verder heb je:

 • Hbo-niveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende op tactisch niveau.
 • Ervaring met primaire processen binnen een woningbouwcorporatie.
 • Brede kennis van assetmanagement, meerjarenonderhouds- en investeringsbegrotingen, vastgoedanalyses en ketenregie.
 • Affiniteit met vastgoed.
 • Je bent databedreven en beschikt over digitale basisvaardigheden.


Zo is de werksfeer

Jij wordt het kloppende hart van ons nieuw te vormen team Vastgoedregie! Aan jou de spannende taak om het team te vormen en verder te ontwikkelen. Je start met 2 assetmanagers en een vastgoedanalist om van dit team en deze opdracht een succes te maken. Als teamleider zorg je dat iedereen zijn plek vindt en schittert in zijn rol. Met je team til je KleurrijkWonen naar een hoger niveau. We werken intensief samen, versterken elkaar en dagen elkaar uit om steeds weer het beste uit onszelf te halen.


Dit is KleurrijkWonen

Met veel plezier zetten we ons dagelijks in voor onze huurders en woningzoekenden. We werken nauw samen met onze partners. Dit doen we vanuit onze kernwaarden innovatie, verbindend, lef en passie. We verhuren meer dan 15.000 woningen, garages, parkeerplaatsen en bedrijfsruimten. Betaalbaar, kans op wonen, zorgeloos wonen, een prettige woonomgeving en een goede woning vinden we belangrijk. Zo kunnen we starters en doorstromers, kleine en grote huishoudens, reguliere en diverse doelgroepen met soms specifieke woonbehoeften in onze gemeenten Buren, Culemborg, Molenlanden, Tiel, Vijfheerenlanden en West-Betuwe een fijn thuis bieden. We zijn persoonlijk, transparant en betrokken. Dat ga je als nieuwe collega zeker merken!


Solliciteer nu

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan voor 24 juni 2024. De gesprekken vinden bij voorkeur plaats op woensdag 26 of donderdag 27 juni 2024.
Wil je eerst meer weten over de functie? Bel of app dan even met André van Giffen, Manager Strategie & Ontwikkeling, via 06-86814706.

of