Overslaan naar content

Teamleider reparatie onderhoud

Hybride
 • Tiel, Gelderland, Nederland
€ 5.181 - € 7.198 per maandWonen

Functieomschrijving

Jouw team reparatie onderhoud voert kleine reparaties uit in de woningen van KleurrijkWonen. Of brengt grote klussen onder bij aannemers. In totaal zo’n 20.000 per jaar. Jij stuurt als teamleider op afgesproken kpi’s van zowel je eigen medewerkers als de aannemers. En met een goed werkend en sterk bezet team van vakkrachten en medewerkers reparatie onderhoud (o.a. administratie, planning, afhandeling aanvragen zonnepanelen) zorg je dat we nu en in de toekomst reparatieverzoeken tijdig kunnen oppakken.


Dit ga je doen als teamleider

Verzoeken voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld een lekkende douchekop of beschadigd deurbeslag: die doen onze huurders op de website. Jij zorgt met slimme planningen dat onze vakkrachten het werk snel kunnen uitvoeren. En werkt een plan uit om ons reparatieonderhoud toekomstbestendig te houden in een wereld waarin vakkrachten schaars zijn. Daarbij zorg je voor innovatie binnen en doorontwikkeling van het reparatie onderhoud.

De backoffice van je team zet grote opdrachten uit bij aannemers. Denk aan de vervanging van een keukenblok of het maken van een WMO-voorziening. Hierbij zorg jij dat aannemers graag voor ons werken en de gewenste kwaliteit leveren. De teamcoördinator ondersteunt je bij de operationele aansturing. Jij bent vanzelfsprekende de eindverantwoordelijke.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Zorgen voor het aansturen, begeleiden, beoordelen en motiveren van de vakkrachten en de medewerkers van de backoffice.
 • De sturing op interne en externe kpi’s organiseren in het vakkrachtenteam en het backofficeteam.
 • Erop toezien dat klantvragen over bijvoorbeeld langer zelfstandig wonen of zelf aangebrachte voorzieningen tijdig worden afgehandeld, net zoals klachten van klanten over het uitgevoerde reparatie onderhoud.
 • De jaarlijkse begroting voor het reparatie onderhoud opstellen en de kosten verantwoorden.
 • Samen met de teamcoördinator een goede onderlinge taakverdeling maken.

Vereisten

Dit krijg je van ons

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.181,- en € 7.198,- bij een 36-urige werkweek.
 • Een eindejaarsuitkering van 4% én nog eens 3% van je bruto jaarsalaris als we als organisatie bepaalde doelen halen.
 • Een jaarcontract om elkaar eerst goed te leren kennen. Daarna zetten we het contract graag om naar een vast contract.
 • Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering.
 • De mogelijkheid om van een poolauto gebruik te maken om naar projectlocaties te gaan. Daarnaast een reiskostenvergoeding van 100% wanneer je met het ov reist. Voor reizen met de auto of fiets ontvang je € 0,21 per kilometer.
 • De mogelijkheid om thuis te werken. Je ontvangt een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag.
 • Veel leuke uitjes, geregeld door de personeelsvereniging.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 900,- per jaar bij een 36-urige werkweek. Werk je parttime? Dan ontvang je een bedrag naar verhouding.
 • Een sportvergoeding van € 150,- die je vrij kunt besteden.


Herken jij jezelf hierin?
Bijdragen aan de visie op en beleidsontwikkeling voor reparatieonderhoud, daar krijg jij energie van. Met een coachende stijl van leidinggeven neem je je team mee in de visie en plannen. Of het nu om klein reparatieonderhoud of grote vervangingen gaat, de behoeften van de huurders staan bij jou op nummer 1. Je komt dan ook voor vrijwel elke situatie met een passende oplossing die qua kosten realiseerbaar is. Verder heb je:

 • Hbo-niveau in de richting van bouwkunde of techniek.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende op tactisch niveau.
 • Brede kennis van reparatieonderhoud en techniek.
 • Je bent databedreven en beschikt over digitale basisvaardigheden.


Zo is de werksfeer

Team Reparatie onderhoud bestaat uit 2 subteams: een backoffice met 6 medewerkers reparatie onderhoud en een team van 20 vakkrachten. Naast een teamleider is er ook een teamcoördinator. Samen zijn we de ogen en oren die weten wat er speelt bij onze huurders. Als geheel zijn we een divers team waarin de samenwerking soepel en als vanzelfsprekend verloopt. Iedereen staat voor elkaar klaar. En met een gezonde dosis humor relativeren we ook de moeilijkere momenten in ons werk.


Dit is KleurrijkWonen

Met veel plezier zetten we ons dagelijks in voor onze huurders en woningzoekenden. We werken nauw samen met onze partners. Dit doen we vanuit onze kernwaarden innovatie, verbindend, lef en passie. We verhuren meer dan 15.000 woningen, garages, parkeerplaatsen en bedrijfsruimten. Betaalbaar, kans op wonen, zorgeloos wonen, een prettige woonomgeving en een goede woning vinden we belangrijk. Zo kunnen we starters en doorstromers, kleine en grote huishoudens, reguliere en diverse doelgroepen met soms specifieke woonbehoeften in onze gemeenten Buren, Culemborg, Molenlanden, Tiel, Vijfheerenlanden en West-Betuwe een fijn thuis bieden. We zijn persoonlijk, transparant en betrokken. Dat ga je als nieuwe collega zeker merken!


Solliciteer nu

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan voor 24 juni 2024. De gesprekken vinden plaats op woensdag 26 of donderdag 27 juni 2024. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel dan even met Mildred Hermsen, Manager Wonen, via 0345 - 596 168.

of