Overslaan naar content

Teamleider leefbaarheid & incasso

Hybride
 • Tiel, Gelderland, Nederland
€ 5.181 - € 7.198 per maandWonen

Functieomschrijving

De huurders in ’het gehele werkgebied van KleurrijkWonen een veilige en prettige leefomgeving bieden en zorgen voor een goed georganiseerd klantgericht incassoproces: daar werk je aan met jouw nieuwe team leefbaarheid & incasso. Een steeds complexere opgave, nu zorg en welzijn in de samenleving verschraalt. Jij vertaalt de gebiedsplannen van team Vastgoedregie naar de uitvoering binnen jouw domein en ondersteunt en coacht je team, samen met een teamcoördinator.


Dit ga je doen als teamleider

Hoe faciliteren we onze huurders om veilig en prettig te kunnen wonen? Welke verantwoordelijkheden heb je daarbij met je team? En wanneer verwijs je door naar maatschappelijke partners? Door te sturen op het gebiedsplan maak je beter zichtbaar wat we doen voor onze huurders. Daarnaast spar je met je medewerkers over complexe individuele casussen. Denk aan ernstige overlast of huurachterstand door multiproblematiek. Ook kijk je samen met je medewerkers naar het incassoproces; hoe zorgen we dat huurders weten waar ze aan toe zijn en slim ondersteund kunnen worden in het betalen van de huur. Daarbij heb je oog voor de belangen van onze huurders én KleurrijkWonen. De operationele aansturing pak je samen met de teamcoördinator op, jij bent eindverantwoordelijk en je zorgt dat we bij de uitvoering voldoen aan wet- en regelgeving.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Gebiedsplannen voor het borgen van leefbaarheid en veiligheid in de regio’s (laten) opstellen en uitvoeren, monitoren en waar nodig bijstellen.
 • Het borgen van de lokale verankering in je team, zodat relevante kennis op gemeenteniveau georganiseerd is.
 • Als budgethouder ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van de begroting en de bewaking van het budget.
 • Als eindverantwoordelijke zorgen dat je team klantvragen goed en tijdig afhandelt.
 • Kleurrijk Wonen (laten) vertegenwoordigen in relevante overleggen met onder andere zorg- en welzijnspartners en de politie.
 • Bij complexe vraagstukken besluiten nemen die ingrijpende gevolgen kunnen hebben voor de huurder en deze besluiten verantwoorden.
 • Zorgen voor een goede taakverdeling tussen de teamcoördinator en jezelf.

Vereisten

Dit krijg je van ons

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.181,- en € 7.198,- bij een 36-urige werkweek.
 • Een eindejaarsuitkering van 4% én nog eens 3% van je bruto jaarsalaris als we als organisatie bepaalde doelen halen.
 • Een jaarcontract om elkaar eerst goed te leren kennen. Daarna zetten we het contract graag om naar een vast contract.
 • Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering.
 • De mogelijkheid om van een poolauto gebruik te maken om naar projectlocaties te gaan. Daarnaast een reiskostenvergoeding van 100% wanneer je met het ov reist. Voor reizen met de auto of fiets ontvang je € 0,21 per kilometer.
 • De mogelijkheid om thuis te werken. Je ontvangt een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag.
 • Veel leuke uitjes, geregeld door de personeelsvereniging.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 900,- per jaar bij een 36-urige werkweek. Werk je parttime? Dan ontvang je een bedrag naar verhouding.
 • Een sportvergoeding van € 150,- die je vrij kunt besteden.


Herken jij jezelf hierin?
Bijdragen aan de visie op en beleidsontwikkeling voor leefbare woonomgevingen, daar krijg jij energie van. Met een coachende stijl van leidinggeven neem je je team mee in de visie en plannen. Of je nu gebiedsplannen maakt of meedenkt in individuele casussen, de behoeften van de huurders staan bij jou op nummer 1. Je komt dan ook voor vrijwel elke situatie met een passende oplossing die qua kosten realiseerbaar is. Verder heb je:

 • Hbo-niveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende op tactisch niveau.
 • Kennis van leefbaarheids- en incassoprocessen.
 • Je bent databedreven en beschikt over digitale basisvaardigheden.


Zo is de werksfeer

Samen met de teamcoördinator geef je leiding aan een divers team. Het bestaat uit 5 incassomedewerkers, 7 wijkbeheerders, 2 huismeesters voor specifieke complexen, 8 woonconsulenten en een collega die KleurrijkWonen vertegenwoordigt in VvE's. Stuk voor stuk collega’s met een groot hart voor onze huurders. Die elkaar graag helpen door over ingewikkelde casussen te sparren. En veel leren van elkaars vakkennis op de verschillend gebieden. We zijn als team de ogen en oren in de regio en willen graag bijdragen aan procesverbetering. Humor is voor ons een belangrijk middel om de soms heftige of schrijnende situaties te relativeren.


Dit is KleurrijkWonen

Met veel plezier zetten we ons dagelijks in voor onze huurders en woningzoekenden. We werken nauw samen met onze partners. Dit doen we vanuit onze kernwaarden innovatie, verbindend, lef en passie. We verhuren meer dan 15.000 woningen, garages, parkeerplaatsen en bedrijfsruimten. Betaalbaar, kans op wonen, zorgeloos wonen, een prettige woonomgeving en een goede woning vinden we belangrijk. Zo kunnen we starters en doorstromers, kleine en grote huishoudens, reguliere en diverse doelgroepen met soms specifieke woonbehoeften in onze gemeenten Buren, Culemborg, Molenlanden, Tiel, Vijfheerenlanden en West-Betuwe een fijn thuis bieden. We zijn persoonlijk, transparant en betrokken. Dat ga je als nieuwe collega zeker merken!


Solliciteer nu

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan voor 24 juni 2024. De gesprekken vinden plaats op woensdag 26 of donderdag 27 juni 2024. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel dan even met Mildred Hermsen, Manager Wonen, via 0345 - 596 168.

of