Overslaan naar content

Vastgoedanalist

Hybride
 • Tiel, Gelderland, Nederland
€ 4.366 - € 5.897 per maandStrategie en ontwikkeling

Functieomschrijving

Onderzoeken hoe circulaire materialen onze processen beïnvloeden. De haalbaarheid van nieuwe innovaties evalueren. Plattegrondwijzigingen of renovatieconcepten inventariseren. Of de beste plekken voor zonnepanelen bepalen. Het is slechts een greep uit de vraagstukken waar jij als vastgoedanalist mee aan de slag gaat. Het zijn vraagstukken waardoor jouw directe collega’s hun werk nog beter kunnen doen. Een gloednieuwe functie waarin je volop vrijheid krijgt om je rol in te vullen!


Dit ga je doen als vastgoedanalist

Alle teams binnen onze organisatie helpen om slimmere vastgoedkeuzes te maken. Dat is zeker ook jouw doel als vastgoedanalist! Jij voert – gevraagd én ongevraagd – analyses uit op het gebied van vastgoed. Daarbij denk je actief mee over de opgaven binnen onze organisatie én voorzie je je interne klanten van bruikbaar advies. Op deze manier ontdek je snel de uitdagende wereld van de woningcorporatie.

Of het nu assetmanagers uit je eigen team zijn of collega’s van nieuwbouw, planmatig of reparatie onderhoud, iedereen in de organisatie kan jou benaderen. Je zorgt dan ook dat je adviezen helder en toepasbaar zijn voor iedereen. Wat je baan nóg mooier maakt? Je ziet direct de impact van je adviezen. Jij speelt een grote rol in het vooruit helpen van onze organisatie bij belangrijke opgaven!

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Het uitvoeren van integrale analyses en het leggen van slimme verbanden om de organisatie vooruit te helpen.
 • Nieuwe inzichten en vernieuwingen naar de praktijk vertalen.
 • Uitvoering geven aan delen van ons vastgoedbeleid en daarmee de brug slaan tussen strategie en operatie.
 • Actief bijdragen aan de totstandkoming en monitoring van de integrale begroting.

Vereisten

Dit krijg je van ons

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.366,- en € 5.897,- bij een 36-urige werkweek.
 • Een eindejaarsuitkering van 4% én nog eens 3% van je bruto jaarsalaris als we als organisatie bepaalde doelen halen.
 • Een jaarcontract om elkaar eerst goed te leren kennen. Daarna zetten we het contract graag om naar een vast contract.
 • De mogelijkheid om van een poolauto gebruik te maken om naar projectlocaties te gaan. Daarnaast een reiskostenvergoeding van 100% wanneer je met het ov reist. Voor reizen met de auto of fiets ontvang je € 0,21 per kilometer.
 • De mogelijkheid om thuis te werken. Je ontvangt een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag.
 • Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Veel leuke uitjes, geregeld door de personeelsvereniging.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 900,- per jaar bij een 36-urige werkweek. Werk je parttime? Dan ontvang je een bedrag naar verhouding.
 • Een sportvergoeding van € 150,- die je vrij kunt besteden.


Herken jij jezelf hierin?
De verantwoordelijkheid die jouw rol met zich meebrengt, daarvan ben jij je bewust. Want je werkt met belangrijke gegevens en begrijpt de impact van elke uitspraak en handeling. Je verstaat dan ook de kunst om je adviezen helder te verantwoorden. Daarnaast ben je in staat om met een integrale blik onze data te beheren en analyseren, en kun je cijfers vertalen naar heldere inzichten en adviezen voor je klanten. Ook conceptueel denken gaat je goed af: je ziet het grotere geheel, denkt vanuit de huidige situatie, en identificeert kansen voor standaardisatie en vernieuwende concepten. Verder heb je:

 • Hbo- of wo-niveau.
 • Een afgeronde opleiding tot analist of enkele jaren werkervaring als analist.
 • Enige kennis van vastgoedbeheer en -sturing.
 • Vaardigheden om met applicaties voor databeheer en -analyse te werken. Je bent databedreven en beschikt over digitale basisvaardigheden.


Zo is de werksfeer

Welkom in ons nieuwe team Vastgoedregie! Hier werk je nauw samen met 2 assetmanagers, een ketenregisseur en de teamleider. We zijn een gedreven team dat gemotiveerd is om KleurrijkWonen naar een hoger niveau te tillen. En werken intensief samen, versterken elkaar en dagen elkaar uit om steeds weer het beste uit onszelf te halen. Daarnaast werk je veel samen met verschillende collega’s uit de hele organisatie.


Solliciteer nu

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan voor 24 juni 2024. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel of app dan even met André van Giffen, Manager Strategie & Ontwikkeling, via 06-86814706.

of