Overslaan naar content

Vacatures

Onze cultuur is ons succes! We werken dagelijks met veel plezier voor en met onze huurders en relaties. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: innovatief, verbindend, lef en passie. Het onderlinge contact tussen collega’s is open en direct. Wie werkt bij KleurrijkWonen weet: wij zijn persoonlijk, transparant en betrokken! Jouw maatschappelijke bijdrage KleurrijkWonen is een maatschappelijke onderneming. Daar werk ook jij direct of indirect aan mee. Zo krijg je een kans om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. We werken hard aan leefbaarheid en duurzaamheid. Dus aan een fijn en betaalbaar thuis voor onze huurders. Persoonlijke groei KleurrijkWonen biedt je alle kansen om je te ontwikkelen. Wij stimuleren je persoonlijke en professionele ontwikkeling! In je functie gaat het om jouw talent en de mogelijkheid om je daarbinnen te ontwikkelen, met kans op doorgroei. Hierbij deel je zelf je werktijden in, wel zo fijn. Door jouw inzet en ontwikkeling, kan ook KleurrijkWonen zich ontwikkelen en haar ambities waarmaken.

Wil je een open sollicitatie sturen of solliciteren als stagiaire/trainee? Stuur dan een e-mail naar vacature@kleurrijkwonen.nl.

Voordelen van werken bij KleurrijkWonen

Reiskostenvergoeding

Flexibele werktijden

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

Persoonlijk ontwikkelbudget

Eindejaarsuitkering

Sportvergoeding

Jouw toekomstige collega's aan het werk

Ons kantoor

Het hoofdkantoor van KleurrijkWonen staat in Tiel. Daarnaast hebben we diverse kleinere locaties voor onze buitendienstmedewerkers.

Adres Laan van Westroijen 6 4003 AZ Tiel